Ανακοινώσεις - Δραστηριότητες - Εκδηλώσεις

Δελτίο Τύπου. Οργάνωση εξετάσεων Cambridge English: Young Learners στην Αίγινα από το British Council.

Την Κυριακή 21 Ιουνίου, το British Council, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, τις εξετάσεις αγγλικών Cambridge English: Young Learners για τους μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών  Παυλινέρη Στέλλα, στην Αίγινα.


Ήταν μεγάλη χαρά για εμάς να οργανώσουμε τις εξετάσεις των μικρών μαθητών και να δώσουμε στα παιδιά μια ευχάριστη εμπειρία σε αυτή την πρώτη τους επαφή με εξετάσεις αγγλικής γλώσσας. Τα επίπεδα Starters, Movers και Flyers είναι το πρώτο βήμα για τη γνωριμία τους με το σύστημα εξετάσεων του Cambridge English. Η επιτυχία τους στις εξετάσεις Young Learners, ενισχύει την αυτοπεποίθησή τους, τους δίνει κίνητρα να συνεχίσουν την προσπάθειά τους να λάβουν μέρος σε εξετάσεις υψηλότερων απαιτήσεων.

 


Ως ο κύριος διεθνής οργανισμός της Βρετανίας, το British Council διοργανώνει ένα ευρύ φάσμα εξετάσεων αγγλικών στην Ελλάδα τα τελευταία 75 χρόνια, παρέχοντας εκπαιδευτικές ευκαιρίες και προωθώντας τις πολιτισμικές σχέσεις, μεταξύ ανθρώπων σε όλο τον κόσμο με βασικό στόχο την προώθηση της μάθησης και της δημιουργικότητας.


Τόσο η καλή προετοιμασία των μαθητών από τους καθηγητές του φροντιστηρίου όσο και η σωστή οργάνωση διεξαγωγής των εξετάσεων από το British Council, δημιούργησαν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα άνετο και ευχάριστο πέρασμα των συμμετεχόντων από το στίβο διεκδίκησης ενός αποδεικτικού γνώσεων. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας στον τομέα «Παιδική Προστασία» (Child Protection), εγγυήθηκε ότι οι μαθητές σας βρίσκονταν σε ένα ασφαλές περιβάλλον, καθ’ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Παυλινέρη για την άριστη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο τμήμα εξετάσεων του British Council.

© 2019 Κέντρο Ξένων Γλωσσών Στέλλα Παυλινέρη - Λεωφ. Φανερωμένης, Αίγινα
Τηλ. 22970 26506 - Κιν. 6937 942375


Κατασκευή και Φιλοξενία Ιστοσελίδας Internet Studio - Αίγινα