Αγγλική γλώσσα

Αγγλική Γλώσσα

Γιατί να επιλέξω τα αγγλικά;

Τα αγγλικά  είναι η μητρική γλώσσα πολλών χωρών και επίσης θεωρείται ως δεύτερη γλώσσα σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου. Κατέχει την κυρίαρχη θέση ως διεθνής γλώσσα και χρησιμοποιείται για την βασική επικοινωνία μεταξύ των χωρών. Η Αγγλική γλώσσα θεωρείται η γλώσσα των ηλεκτρονικών υπολογιστών, του διαδικτύου και των επιχειρήσεων. Είναι απαραίτητη σε πολλά πανεπιστήμια και χρησιμοποιείται σε πολλούς διεθνής οργανισμούς, επίσης αποτελεί προσόν ή απαραίτητη προϋπόθεση για την εξεύρεση εργασίας.

Παιδιά Β΄- Γ΄ τάξης Δημοτικού

 Παρακολουθούν τις Junior A’ – B’ τάξεις κάνοντας 4 ώρες μάθημα την εβδομάδα. Οι έμπειροι καθηγητές μας καθοδηγούν τα παιδιά με σωστούς παιδαγωγικούς τρόπους και μεθόδους έτσι ώστε να αγαπήσουν και να κατανοήσουν τον γραπτό και προφορικό λόγο της ξένης γλώσσας.

Παιδιά Δ΄- Ε΄- ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού
Σε αυτό το επίπεδο (Α, B, C Senior) οι μαθητές χτίζουν γερές βάσεις στην γραμματική και στην έκθεση κάνοντας μάθημα 4 ώρες την εβδομάδα για το επίπεδο Α και Β και 6 ώρες την εβδομάδα για το επίπεδο C. Έτσι αρχίζουν να επικοινωνούν προφορικά και γραπτά με χρήση σωστού συντακτικού.

Παιδιά Α΄- Β΄- Γ΄ τάξης ΓυμνασίουΣε αυτές  τις τάξεις τα παιδιά προετοιμάζονται  για τις πρώτες επίσημες εξετάσεις  τους Β2 (lower). Οι τάξεις αυτές κάνουν 6 ώρες μάθημα την εβδομάδα.

Μαθητές Γ΄ Γυμνασίου και άνω

 


Ακολουθούν  τα επίπεδα C1 και C2, δηλαδή Advanced και Proficiency. Σε αυτό το επίπεδο οι μαθητές προετοιμάζονται για εξετάσεις μεγάλων απαιτήσεων για την απόκτηση του ανώτερου πιστοποιητικού γνώσης των Αγγλικών.

© 2019 Κέντρο Ξένων Γλωσσών Στέλλα Παυλινέρη - Λεωφ. Φανερωμένης, Αίγινα
Τηλ. 22970 26506 - Κιν. 6937 942375


Κατασκευή και Φιλοξενία Ιστοσελίδας Internet Studio - Αίγινα